Tossavonden seizoen 2021

Toss-avonden seizoen 2021: i.v.m. Corona is tossen momenteel alleen mogelijk als je je vooraf via de groepsapp “Tossavond” aanmeldt . Beheerder van deze appgroep is Bertha Bosker. Wil je ook tossen, meldt je dan aan voor die groepsapp bij Bertha Bosker, evt. door middel van een mail naar tvwoldendorp@gmail.com, dan wordt geregeld dat je in de groepsapp wordt opgenomen.

De Toss-avonden zullen wederom afwisselend plaatsvinden op de maandag- of dinsdagavond. De Toss-avonden worden begeleid door Otto Buiter, Jan Rientko Bosker of Bertha Bosker. Aanvang 19.00 uur. De wedstrijdjes zijn in wisselende samenstelling, deelname is mogelijk voor beginnende tennissers en spelers met ervaring. Door middel van het trekken van rackets uit de ton worden (meestal) dubbelkoppels gevormd, de wedstrijdjes duren ca 30 minuten.

Start op maandag 17 mei, vervolgens dinsdag 25 mei, vervolgens alle maandagen op de even weken en alle dinsdagen op de oneven weken. Jeugdleden vanaf 14 jaar zijn ook van harte welkom om deel te nemen.