Activiteiten

Activiteiten kalenderjaar 2024

Openingstoernooi
Het openingstoernooi is op zondag 31 maart

KNLTB Voorjaarscompetitie
Vanuit onze vereniging zijn er 6 deelnemende teams die aan de KNLTB voorjaarscompetitie meedoen. Ze spelen op de maandagmiddag, donderdagochtend, vrijdagavond of de zaterdag.

OGTB 35+ competitie
Vanuit onze vereniging zijn er 6 deelnemende teams die meedoen aan de OGTB 35+ competitie.

Tossavonden
De tossavonden zullen ook dit jaar weer afwisselend plaatsvinden op de maandag- en woensdagavond. De eerste tossavond start op woensdag 3 april en vervolgens op maandag 8 april. Alle tossavonden op de maandagen in de oneven week en alle tossavonden op de woensdagen in de even week. Jeugdleden vanaf 14 jaar zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Jeugdactiviteiten
TV Woldendorp en Nieuwolda (TIOD) hebben een KNLTB jeugdteam kunnen samenstellen. De thuiswedstrijden zullen op de banen van TIOD worden gespeeld.

Op vrijdagochtend 12 april zal er in samenwerking met onze trainer Tom Alers en Kindcentrum Qworzo tennisles gegeven worden aan alle kinderen van Kindcentrum Qworzo. Zij zullen verdeeld over de ochtend in groepjes de tennisbaan benaderen.

Bij genoeg animo zullen er ook meer jeugdactiviteiten worden georganiseerd.

Dinsdag- en donderdagochtend tennis (Koffieochtend)
Op de dinsdag- en donderdagochtend kan er getennist worden op beide banen. Dit wordt ook wel de koffieochtend genoemd. Leden die mee willen doen worden om 09.00 uur op de baan verwacht. I.v.m. de KNLTB competitie zal er een enkele donderdagochtend naar de middag worden verplaatst. Zodra dit bekend is zal dit kenbaar gemaakt worden.

Zondagochtend tennis “Abel Plas competitie”
Op zondag 5 mei start de Abel Plas competitie. Aanmelden voor de Abel Plas competitie is vereist, dit kan wel gedurende het hele seizoen. Per 6 weken wordt er namelijk een schema gemaakt. De zondagmorgen is van 09.00 – 12.00 uur. Leden spelen 2 dubbelpartijen van 45 minuten via een speelschema. Tussendoor heb je 45 minuten pauze, tijd voor koffie en (zelfgemaakte) cake of koek.

Zomercompetitie
De zomercompetitie start in de maand mei. Het betreft zowel heren-, dames- als mix dubbel wedstrijden. De zomercompetitie is onder leiding van Martha, leden kunnen zich aanmelden tot 1 mei

Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen zijn onderverdeeld en dames- en heren enkel, dames- en heren dubbel en mix dubbel. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, eventueel met beslissende tiebreak. De wedstrijden worden gehouden op vrijdagavond en zaterdag.

– 07 en 08 juni Dames- en heren DUBBEL
– 28 en 29 juni Dames- en heren ENKEL
– 30 en 31 augustus MIX/slottoernooi + BBQ

De Zomer Door Toernooi
Op zondag 4 augustus staat het De Zomer Door Toernooi gepland. Dit is een toernooi voor leden die niet op vakantie zijn maar wel willen tennissen.

KNLTB Najaarscompetitie
Informatie hierover volgt.

Het Snert Toernooi
Op zondag 20 oktober houden we het Snert toernooi. Tennissen en in de middag genieten van een kom snert en roggebrood met spek. Dit is tevens onze afsluiter van de Abel Plas competitie.