Opening van de banen!

Het begint er al op te lijken….op 17 & 18 april gaan de vernieuwde banen open!

Beste leden.

Graag willen we jullie laten weten dat de renovatie bijna klaar is🍾  en de banen vanaf 17 & 18 april geopend zullen zijn. We willen jullie verzoeken de banen in deze fase met voorzichtigheid te bespelen. 

De opening hadden we, zeker na zo’n geweldige make-over, graag elkaar gevierd. Helaas is dat onder de huidige omstandigheden niet mogelijk.  We gaan er vanuit dit feestje later in het seizoen wel te kunnen organiseren.

De huidige richtlijnen vragen bij het spelen voorafgaand een baanreservering te doen via de KNLTB clubapp. Voor de instructies over de KNLTB clubapp zie de mail van TV Woldendorp van 8-4-2021.

Huidige richtlijnen t/m 20 april voor tennis:

·       Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.

·       Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.

·       Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.

Publiek is niet toegestaan. Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht. De avondklok geldt van 22.00 tot 4.30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *