KNLTB competitie 2021

De KNLTB competitie is inmiddels gestart en onze teams hebben nu 2 of 3 wedstrijddagen achter de rug.

Het Heren Dubbel 50+ team (Jos, Jan, Jannes en Otto) speelt op maandag en heeft al 3 wedstrijddagen achter de rug. Ze zijn 2x met de winst uit Drenthe teruggekeerd naar huis (3-1 tegen Rackem in Klazienaveen en ook 3-1 winst tegen Bargeres). De thuiswedstrijd tegen de mannen van Wijchgelsheim werd verloren met 1-3 en nam Wijchgelsheim drie punten mee naar Schildwolde. Momenteel staan de heren van Woldendorp Dubbel 50+ op de 3e plaats. Maandag 4 oktober verwachten de heren een team uit Musselkanaal, aanvang 13.00 uur, een maandag later ook een thuiswedstrijd tegen Siddeburen, aanvang 13.00 uur.

Het damesteam 17+ bestaande uit Josette, Ineke A., Bertha, Els en Sia heeft 2 x gespeeld op de vrijdagavond. Uit in Zuidlaren werden geen punten gepakt, ondanks 2 3-setters bleef de stand 4-0 en bleven de punten in Zuidlaren. Een week later vond thuis in Woldendorp de “derby” plaats tegen de dames van Nieuwolda. Ze wonnen met 3-1 en staan na 2 wedstrijden op de 4e plek. Vrijdag 1 oktober is het team vrij, 8 oktober komt De Kalkwijck, aanvang 19.00 uur.

Het 2e damesteam 17+ speelt op de zaterdag en staat momenteel op de 6e plaats in de poule. Het team bestaat uit Hanneke, Ellen, Corinne, Sandra en Nina. De 1e wedstrijddag thuis tegen Musselkanaal leverde maar 1 punt op, 3 punten gingen met de tegenstanders mee naar Musselkanaal. De 2e wedstrijddag werd er gespeeld in Haren, na enkele spannende wedstrijden, waaronder 2 3-setters keerden de dames helaas met maar 1 punt terug naar Woldendorp. Zaterdag 2 oktober speelt het team tegen De Marsch, aanvang 10.00 uur, een week later gaan de dames naar Delfzijl, aanvang 13.00 uur.

Het mixteam 35+ heeft wat te kampen met blessures en bestaat uit wisselende spelers. Tot dusver kwamen Ben, Jan, Ingrid, Janet, Monique en Richard in actie. Dit team speelt ook op de zaterdag, zij bezetten momenteel de 3e plek, na 2 wedstrijddagen. Na een 0-5 overwinning uit in Ter Apel moesten ze de 2e wedstrijddag thuis 3 punten inleveren tegen Voevke uit Exloo. Van de 5 wedstrijden eindigden er 4 in een 3-setter! De herendubbel van Ben en Jan werd wel gewonnen in de 3e set, maar de damesenkel , de damesdubbel en de mixdubbel helaas niet. Maar met 4 3-setters blijkt wel hoe spannend de wedstrijden waren. Zaterdag 2 oktober gaan ze kijken of er bij ’t Fivelveld in Appingedam nog punten te verdienen zijn, aanvang 10.00 uur. Een week later komt Borger, aanvang 10.00 uur.