De banen zijn open!!!

Beste leden,

Graag laten we jullie weten dat we vandaag goedkeuring van de gemeente hebben ontvangen rondom het protocol & implementatie voor het opstarten van de tennisactiviteiten op onze banen.

Hieronder de uitwerking van het protocol.

Reserveren van een baan is altijd nodig. Dit is alleen mogelijk op afstand. De KNLTB heeft daarom de KNLTB clubapp de komende maanden ter beschikking gesteld om dit digitaal op afstand te kunnen doen. We hopen dit vanaf deze week in gebruik te kunnen nemen. Hierover volgt z.s.m. een instructie. Tot die tijd kan er telefonisch een baan worden gereserveerd bij Jan ten Have. Telefonisch reserveren is daarna niet meer mogelijk.

*Sleutel tennisbaan:
De sleutel van de tennisbaan is vanaf 13 mei op te halen op de bekende locatie (vraag evt. één van de bestuursleden).

*Training: We willen op woensdag 20 mei gaan starten. Er zullen 10 lessen worden gegeven, kosten voor senioren € 50,00 ; jeugdleden betalen € 25,00. Graag je opgave doorgeven aan Jan ten Have of via tvwoldendorp@gmail.com.


* Koffie-ochtenden: banen gereserveerd van 8.30 – 12.00 uur (dit is incl. inloop & vertrek). Op dinsdag- en donderdagochtend zal er een schema worden opgesteld met de maximale bezetting van 8 personen (4 personen per baan). Tot nadere versoepeling mogelijk is, zal er geen tussentijdse wisselingen met spelers buiten het schema kunnen plaatsvinden. Je speelt dus 2x 45 minuten, zonder koffiepauze. Opgave, communicatie en begeleiding voor de dinsdagochtenden verloopt via Janneke ten Have. Opgave, communicatie en begeleiding voor de donderdagochtenden verloopt via Otto Buiter.

*Abel Plas “Competitie” : zondagochtend: banen gereserveerd van 8.30 – 12.00 (dit is incl inloop & vertrek). We starten in principe op zondag 7 juni met de Abel Plas Competitie. Het heet dan wel “competitie” maar er worden geen uitslagen genoteerd – gezellig tennissen en tussendoor samen koffie drinken is het motto. Deelnemers uit 2019 ontvangen hierover bericht. Indien je je alsnog wilt opgeven of niet langer wilt deelnemen laat ons dit dan weten via de mail: tvwoldendorp@gmail.com. Na 1 juni zal er een schema worden opgesteld en gedeeld met alle deelnemers.

*Abel Plas Competitie invulling tot 7 juni: Bij voldoende belangstelling wordt er een schema opgesteld voor de komende 3 zondagen met een maximale bezetting van 8 (4 personen per baan) olv Jan ten Have. Er zijn op dit moment geen mogelijkheden om tussentijds te wisselen van groep. Je speelt dus 2x 45 minuten, zonder koffiepauze. Geef je op bij Jan ten Have of via tvwoldendorp@gmail.com.  Aanvang 9.30 uur.

*Competities, toernooien en clubkampioenschappen: Er wordt tot nadere versoepeling van de richtlijnen geen competitie of toernooien gepland.KNLTB Voorjaarscompetitie wordt nu KNLTB najaarscompetitie speeldata vanaf 12 september tot eind oktober aangehouden. De teams die zich aanvankelijk hebben opgegeven voor de voorjaarscompetitie zullen worden benaderd met de vraag of ze aan de najaarscompetitie willen deelnemen. De regio-najaarscompetitie in september komt dit jaar te vervallen.

*Corona Communicatie

·       Richtlijnen en hygiene regels en Q&A vind je via onze website en worden bij wijzingen in een tennisinfo gedeeld. Wij adviseren je deze in te zien, mocht je nog een vraag hebben.

·       Posters en affiches met richtlijnen (KNLTB Corona)  worden op een zichtbare plek opgehangen

·       Desinfectiemiddelen zijn aanwezig en worden zichtbaar op de tafel voor de banen geplaatst, zo ook mbt het reinigen van het toilet, na gebruik.

·       Bij overige Corona gerelateerde vragen is ons contactpersoon Jan ten Have bereikbaar.

·       Zodra er per 1 juni versoepelingen worden aangekondigd die ook voor de tennisvereniging van toepassing zijn, zullen we jullie hierover informeren.

 Wij wensen jullie veel tennisplezier!

Het bestuur van de TV Woldendorp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *