Clubkampioenschappen Dames/Heren enkel en Mixdubbel

Op vrijdagavond 20 en zaterdag 21 augustus werd er bij Tennisvereniging Woldendorp gespeeld om het clubkampioenschap Damesenkel / Herenenkel. 7 Dames en 8 heren hadden zich aangemeld voor deze activiteit.

Voor het eerst was er een aparte poule voor Heren 65+, 3 heren deden hier aan mee. In deze poule werden 2 van de 3 wedstrijden beslist met een supertiebreak, uiteindelijk kwam Jos als beste uit de strijd. Bij de 5 (iets…) jongere heren werden ook erg leuke partijen gespeeld, Geert Jan werd uiteindelijk de winnaar van het Herenenkel clubkampioenschap 2021, met Richard als tweede.

Bij de dames werden ook leuke wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk stonden de zussen Ellen en Hanneke tegenover elkaar in de finale. Na een 7-5 / 5-7  wedstrijd moesten zij nog een derde set (supertiebreak tot 10 met 2 punten verschil) spelen om de winnaar te kunnen bepalen. Hanneke werd uiteindelijk met een stand van 19-17 de Damesenkel clubkampioen 2021.

De Damesenkel en Herenenkel Clubkampioenen 2021 Hanneke en Geert Jan.

Drie weken later werd er op het tennispark in Woldendorp alweer gestreden, deze keer om de titel Mixdubbel clubkampioen 2021. Hier hadden zich maar liefst 16 mixkoppels voor ingeschreven. Op zaterdag wordt de Mixdubbeldag traditioneel afgesloten met een barbecue voor leden en hun partners.

Vrijdagavond werden de eerste 6 wedstrijden gespeeld, helaas met wat vertraging door de regen. Op zaterdag was het speelschema helaas ook wat uitgelopen door regen en een vol speelschema, de finales waren pas rond 21.00 uur afgelopen. Veel deelnemers en hun partners waren toen al aan het smikkelen en zij genoten van een lekker stukje vlees van de barbecue.

Geert Jan en Ineke L. mogen zich Mixdubbel clubkampioen 2021 noemen. Als winnaar van poule A wonnen zij de wedstrijd tegen de winnaars van de B poule, René en Ineke A.

De winnaars van poule C, Otto en Sandra speelden hun finalewedstrijd tegen Jos en Sia, de winnaars van poule D. Deze wedstrijd werd gewonnen door Jos en Sia.

Al met al waren dit een paar hele gezellige dagen op het tennispark, met veel mooie en spannende wedstrijden, veel publiek en een gezellige goed verzorgde barbecue als afsluiter. Vanaf week 37 starten 4 teams van TV Woldendorp in de KNLTB competitie. Het herenteam 55+ speelt op maandag, 1 damesteam speelt op de vrijdagavond, het mixteam en het tweede damesteam op zaterdag. Kom gerust eens kijken op de tennisbaan, de speelschema’s zijn o.a. te vinden op de website van TV Woldendorp: tvwoldendorp.nl.

De mixdubbel kampioenen 2021: Geert Jan en Ineke L.